Pentru galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picant fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sint gata, curatati-i.
Pentru galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picant fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sint gata, curatati-i. Separat fierbeti bine carnea si treceti-o apoi prin masina de tocat. In cartofii pasati puneti un ou, sare, piper si faina atit cit sa puteti intinde aluatul. In carnea tocata puneti 1 ou, sare, piper. Taiati foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, puneti pe fiecare cite o lingurita de tocatura si rulati galustele. Puneti-le apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cand sint gata scoateti-le cu spumiera. Puneti-le intr-o tava sau vas de Jena, acoperiti-le cu sos picant si dati-le la cuptor pentru 20 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj