Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta, pina rezulta un aluat mai
Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se farimiteaza. Se amesteca cu brinza, laptele, faina, sare, piper, vegeta, pina rezulta un aluat mai moale dar care nu curge. Se iau cu lingura si se pun in tava unsa, la distanta intre ele. Deasupra se presara citeva bucatele de sunca. Se ung cu unt incalzit si se coc pina primesc o culoare maronie.
Se servesc cu mincare tocanita de ficat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa