Gratin de cartofi cu spanac

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 400 g spanac
  • 2 cepe
  • o capatina usturoi
  • o lingura de unt
  • sare
  • piper
  • 150 g emmentaler
  • 100 g brinza feta rasa
  • 300 ml smintina

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se pun la calit. Se adauga spanacul tocat si se lasa sa scada. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o forma unsa se pune un rind de cartofi,jumatate din cantitatea de spanac, jumatate din cantitatea de brinza feta rasa. Se repeta. Deasupra se pune cascavalul felii si se toarna smintina amestecata cu condimente. Se coace 45 min.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!