Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper
Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper si se tine cateva ore cel putin in acest bait.
Se scoate iepurele impanand cu slanina afumata si usturoi, se pune intr-o punga pe un pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei si se da la cuptor.
Paralel se pune putin ulei intr-o tigaie si una doua linguri de miere, cand s-a incalzit se pun cateva prune despicate.
Rondele de mar curata de samburi si se lasa sa se rumeneasca, se taie un ardei rosu fasii si se pune si el si chiar inainte de a fi gata se pun cateva afine, pot sa fie proaspete sau de pe afinata, si in cateva minute sosul este gata.
Reteta propusa de BlueIcon
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa