Pentru a prepara aceasta reteta de mancare cu cartofi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, ceapa, oua, ulei, galbenus, usturoi, smantana, zeama de varza.
Cartofii se spala si se pun intr-o oala sa fiarba in coaja. Dupa ce au fiert, se curata si se taie in 4. Se lasa sa se raceasca. Se pune intr-o oala zeama de castraveti murati sau de varza si se pun cartofii raciti in ea. Se pun deoparte, la rece, o noapte intreaga.
Dimineata se curata o ceapa si se taie in felii subtiri. Usturoiul se piseaza. Ouale se fierb si se taie in cuburi. Cartofii se scot din zeama, se pun intr-un castron si se amesteca cu ceapa.
Dintr-un galbenus se face o maioneza, care se amesteca cu smantana.
Se amesteca toate si se servesc.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Pulpe de pui la cuptor
Ciorba de salata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa