Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-o cratita cu coditele
Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se pun intr-o cratita cu coditele in sus. Cratita trebuie sa aiba marimea potrivita, astfel incat ardeii sa ramana in pozitie verticala.
Separat, se calesc in putin ulei rosiile tocate si curatate de coaja.
Se toarna rosiile peste ardei, se adauga o cana de apa si deasupra smantana. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pot servi calzi, dar sunt foarte buni si reci.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj