Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-o cratita cu coditele
Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se pun intr-o cratita cu coditele in sus. Cratita trebuie sa aiba marimea potrivita, astfel incat ardeii sa ramana in pozitie verticala.
Separat, se calesc in putin ulei rosiile tocate si curatate de coaja.
Se toarna rosiile peste ardei, se adauga o cana de apa si deasupra smantana. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pot servi calzi, dar sunt foarte buni si reci.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii