Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa,
Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa, se pune sare si se da la fiert. Cu o lingurita umeda se ia putin cate putin din amestec si se lasa in apa sarata, la fiert, pana cand galustele ies la suprafata. Cand cartofii sunt fierti, se decojesc si se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie se lasa la calit cele doua cepe si kaizerul. Dupa ce se stinge focul se adauga cele doua linguri de boia. Cartofii se amesteca cu galustele, ceapa si kaizerul. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta mancare este si mai buna daca se serveste impreuna cu gogosari in otet sau ardei copti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa