Miel pe pat de sfecla rosie

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se co

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel dezosat
  • 2 sfecle rosii copate
  • 1 lingura de hrean ras
  • 4 felii de paine
  • 50gr unt
  • 4 felii subtiri de jambon crud uscat
  • 4 fire de rozmarin
  • 4 fire de cimbru
  • 50 ml ulei
  • 300 gr. rosii mici
  • cherry
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper

2. Se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac

3. Sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul

4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti

5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean

6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...