Miel pe pat de sfecla rosie

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se co

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 cotlete de miel dezosat
  • 2 sfecle rosii copate
  • 1 lingura de hrean ras
  • 4 felii de paine
  • 50gr unt
  • 4 felii subtiri de jambon crud uscat
  • 4 fire de rozmarin
  • 4 fire de cimbru
  • 50 ml ulei
  • 300 gr. rosii mici
  • cherry
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper

2. Se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac

3. Sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul

4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti

5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean

6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...