Mincare acrisoara cu cartofi

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, cura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare
  • patrunjel si marar

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, curatati si taiati in sferturi. Se fierbe totul 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata taiata marunt si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa