Musaca de cartofi

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg cartofi
  • 200 g branza
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga bucati in apa fierbinte cu sare si fierbe-i inca 10 minute dupa ce apar pe suprafata apei. Strecoara-i, unge-i cu unt, branza si smantana.
Alte preparate culinare recomandate

Tocanita de pui

Bulion de rosii

Pulpe de pui la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca