Pentru musaca de cartofi cu carne si cascaval se caleste o ceapa taiata cubulete in putin ulei impreuna cu condimentele de mai sus.
Pentru musaca de cartofi cu carne si cascaval se caleste o ceapa taiata cubulete in putin ulei impreuna cu condimentele de mai sus. Apoi se pune carnea tocata si se caleste cam 10 minute, invartind din cand in cand. Se pun apoi două linguri de bulion şi o cană de apă şi se lasă totul la foc potrivit cam 20 minute. Separat cartofii se curăţa, se spală şi se taie în felii de 5mm grosime. Se prăjesc în tigaie, nu foarte mult ci doar cât să devină rumeniţi pe fiecare parte. Ouăle se fierb tare, se curăţă şi se vor tăia felii.
Într-un vas yenna se pune un rând de cartofi, un rând de carne, ouăle tăiate felii, apoi iar un rând de cartofi, carnea şi iarăşi un rând de cartofi. Se va rade caşcaval acoperind întreaga suprafaţă a vasului. Se dă mancarea de cartofi în cuptorul, încălzit în prealabil, la foc mijlociu, aproximativ 30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa