Musaca de omleta cu cartofi

Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • 3-4 oua
  • branza/cascaval
  • kaizer
  • patrunjel-dupa gust

Mod de preparare

Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata in acelasi timp.Acest fel de mancare se serveste cald. Intr-un vas punem un rand de cartofi, razuim cascaval/branza deasupra, apoi punem un rand de omleta, iar un rand de cartofi si unul de omleta, cu branza/cascaval razuit si patrunjel intre straturi si deasupra, la final.


Se serveste cald. Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca