Pastele se fierb, se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un platou. Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga varza tocata si jumata
Pastele se fierb, se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un platou.
Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga varza tocata si jumatate de pahar de apa, sare dupa gust si se lasa la foc mic, acoperita, amestecand din cand in cand, pana ce varza s-a calit. Se adauga piperul si se aseaza peste paste. Se toarna pe deasupra smantana din belsug si se serveste.
Ca o alternativa la smantana se poate folosi si un sos de rosii.
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj