Patata bravas

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de maslin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ulei
  • boia
  • sare
  • ketchup picant
  • maioneza cu usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de masline) pina se rumenesc.


Se servesc pudrati cu boia si sare si cu ketchup-ul picant si maioneza linga ei, a aperativ sau simpli.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!