Patata bravas

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de maslin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ulei
  • boia
  • sare
  • ketchup picant
  • maioneza cu usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare pe 3/4, se arunca apa si cartofii se pun la prajit in mult ulei (de preferinta de masline) pina se rumenesc.


Se servesc pudrati cu boia si sare si cu ketchup-ul picant si maioneza linga ei, a aperativ sau simpli.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca