Piept de pui cu bambus si mango

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui dezosat
  • 50 gr bambus (conserva)
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar lapte dulce
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita sos mango (se pot folosi cubulete mici de mango proaspat calite putin la foc iute in putin suc)
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 5-6 picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen si se adauga peste pieptul de pui prajit. Se adauga sosul de mango, zaharul si se stoarce lamaia, se pune sare si piper dupa gust.
Cu legume gratinate sau orez cu legume gratinate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...