Piept de pui cu bambus si mango

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui dezosat
  • 50 gr bambus (conserva)
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar lapte dulce
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita sos mango (se pot folosi cubulete mici de mango proaspat calite putin la foc iute in putin suc)
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 5-6 picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen si se adauga peste pieptul de pui prajit. Se adauga sosul de mango, zaharul si se stoarce lamaia, se pune sare si piper dupa gust.
Cu legume gratinate sau orez cu legume gratinate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...