Piept de pui cu bambus si mango

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui dezosat
  • 50 gr bambus (conserva)
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar lapte dulce
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingurita sos mango (se pot folosi cubulete mici de mango proaspat calite putin la foc iute in putin suc)
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 5-6 picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare

Se topeste untul in tigaie de teflon, se pune pieptul de pui taiat fasii (15-20 gr) impreuna cu bucatile de bambus. Se caleste 3 minute la foc iute si se adauga sosul de soia. Smantana se amesteca cu laptele si amidonul pana se face un sos omogen si se adauga peste pieptul de pui prajit. Se adauga sosul de mango, zaharul si se stoarce lamaia, se pune sare si piper dupa gust.
Cu legume gratinate sau orez cu legume gratinate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Eierschecke-Prajitura Corinutei

Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...

Eierschecke-Prajitura Corinutei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca