Piept de pui in lapte

Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept pui file dezosat 150 gr
  • Lapte 100 ml
  • Unt 40 gr
  • Sare 2 gr
  • Piper 2 gr
  • Condiment

Mod de preparare

Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2 minute – se adauga laptele si se lasa la foc min-mediu circa 5 minute pana se coace carnea –trebuie intoarsa pe ambele parti pt a fi patrunsa bine –se condimenteaza cu sare si piper .

!!! atentie la foc ca se poate taia sosul de lapte sau sa se arda untul.

Cand este carnea coapta se pune in farfurie cu garnitura aleasa si se presara condimentul .

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel

Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.

Friptura de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca