Piure de cartofi cu cascaval

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de unt
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adauga untul, smantana si cascavalul (in timp ce cartofii sunt inca fierbinti, sa se topeasca) si se bate bine cu telul
ca garnitura pentru mancaruri cu carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...