Piure de cartofi cu cascaval

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de unt
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert cartofii se strecoara si se zdrobesc bine cu telul. Se adauga untul, smantana si cascavalul (in timp ce cartofii sunt inca fierbinti, sa se topeasca) si se bate bine cu telul
ca garnitura pentru mancaruri cu carne

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea de nuca si cafea

Am ajuns sa fac acest tort ca de mult sta la favorite, reteta este a Timeei si este atat de bun, bezeaua de nuca face totul....

Tort cu bezea de nuca si cafea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca