Piure de cartofi cu spanac

Se spala spanacul proaspat si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert se trece prin sita impreuna cu zeama. Peste se pune unt si apoi cat este spanacul fi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 300 g cartofi
  • 1/2 kg de spanac
  • 20 ml lapte
  • 5 gr de unt

Mod de preparare

Se spala spanacul proaspat si se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert se trece prin sita impreuna cu zeama.

Peste se pune unt si apoi cat este spanacul fierbinte, se amesteca cu piureiul.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Chec (cake) cu masline,

Chec aperitiv

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii