Se curata ceapa, se spala si se taie felii. Se pune intr-o cratita, se acopera cu apa si se fierbe 15 min. Se toarna ceapa intr-o strecuratoare si se
Se curata ceapa, se spala si se taie felii. Se pune intr-o cratita, se acopera cu apa si se fierbe 15 min. Se toarna ceapa intr-o strecuratoare si se scurge. Se clateste cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine. Intr-un castron se sparg ouale, se bat bine, se pune laptele, se amesteca cu brinza telemea rasa si se adauga ceapa fiarta. Intr-o tava unsa se pun foile de placinta unse una cite una cu margarina sau ulei.dupa ce se pun jumatate din foi se intinde umplutura de ceapa cu brinza pe toata suprafata foilor, apoi se continua cu restul de foi, unse una cite una, pina se termina. Se taie placinta cu un cutit bine ascutit apoi se introduce tava in cuptor pentru o ora pina se rumeneste frumos.
Se serveste calda sau rece, ca aperitiv. Se poate servi cu smintina.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti