Puiul se taie in patru, se adauga sucul extras din 2 lamai, se condimenteaza cu piperul, frunzele de busuioc taiate fin si cele 4 lingurite de ulei, a
Puiul se taie in patru, se adauga sucul extras din 2 lamai, se condimenteaza cu piperul, frunzele de busuioc taiate fin si cele 4 lingurite de ulei, apoi se introduce la cuptor timp de 20-25 minute. Cartofii se fierb in coaja pe jumatate, in apa clocotita, apoi se curata de coaja si se rad prin razatoarea mare. Intr-o tigaie se toarna putin ulei apoi se adauga cartofii rasi, se condimenteaza cu sare si piper se prajesc pe ambele parti.
Se serveste fierbinte
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti