Se fierb cartofii curatati in apa sarata. Se strecoara si se strivesc ca pentru pireu. Se amesteca cu laptele, o lingurita de unt, faina, sarea si cu
Se fierb cartofii curatati in apa sarata. Se strecoara si se strivesc ca pentru pireu. Se amesteca cu laptele, o lingurita de unt, faina, sarea si cu un ou. Morcovii curatati, spalati si taiati ca taieteii si inabusa intr-o cratita cu restul de unt, zaharul si sarea , adaugind din cind in cind cite o lingura de apa, pina se moaie bine. Pe un servet perfect curat, muiat in apa si bine stors, se intinde un strat uniform din pireul de cartofi, iar deasupra lui morcovii. Se ruleaza cu ajutorul servetului si se unesc capetele ruladei obtinute. Se asaza pe o tava unsa cu unt, se unge cu un ou batut si se da la cuptor pina se rumeneste. Cind se serveste, se taie felii groase de doua degete.
Se serveste simpla sau cu sos de smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa