Salata de cartofi cu fenicul

Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, ap

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 bulb fenicul
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 450 gr cartofi noi
  • 100 gr rosii mici
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri vin

Mod de preparare

Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, apoi se taie in doua.

Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale fierte, taiate sferturi si rosiile maruntite. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.


Se serveste cu paine crocanta.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca