Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, ap
Feniculul se taie pe lungime, apoise unge cu putin ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Separat, se fierb cartofii, apoi se taie in doua.
Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale fierte, taiate sferturi si rosiile maruntite. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.
Se serveste cu paine crocanta.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj