salata de ciuperci cu masline

Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa. Salata astfel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • sare
  • 50 ml maioneza
  • 1 leg. marar
  • patrunjel verde
  • masline
  • 2 gogosari rosii
  • 50 ml vin alb
  • foi de dafin
  • mustar
  • 1 ceapa
  • smantana

Mod de preparare

Maioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine scurse de apa.

Salata astfel obtinuta se orneaza cu felii de masline si gogosari rosii, iar deasupra se presara numai patrunjel tocat marunt

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa