Sandvis cu sardele si masline negre

Feliile de paine se ung cu unt, se asaza sardelele, se orneaza cu felii de lamaine, masline sau filigran de unt.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine alba
  • sardele
  • unt
  • masline
  • lamaie
  • salata verde

Mod de preparare

Feliile de paine se ung cu unt, se asaza sardelele, se orneaza cu felii de lamaine, masline sau filigran de unt.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...