Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe
Se curata cartofii de coaja,se taie cubulete,dupa care se pun la fiert 25 min. Intre timp se bat ouale foarte bine cu mixeru,se adauga brinza rasa pe razatoare ,se adauga smintina +50gr unt,mararul tocat marunt se pune si el in compozitie si se incorporeaza cele 3 linguri de faina. Cartofii fierti se scurg ,se pun intr-un vas de iena pe care il tapetam cu cele 50gr unt. Compozitia obtinuta se pune deasupra cartofilor dupa care se da 45min la cuptor .
Se servesc calzi ,la nevoie se poate pune smintina.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti