Sufleu de cartofi cu sos de brinza

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, brinza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 felie piine alba muiata in lapte
  • 2 linguri brinza telemea rasa
  • 4-5 cartofi fierti
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • albusul batut spuma
  • patrunjel si marar tocat

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se fac pireu. Se amesteca cu piinea stoarsa si frecata bine, cu ceapa tocata, galbenusul, sare, piper, brinza rasa, verdeata tocata si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...