Se taie telinele (curatate de coaja) felii subtiri si se stropesc cu zeama de lamiie ca sa ramina albe. Se dau prin faina, prin ou batut cu sare, apoi
Se taie telinele (curatate de coaja) felii subtiri si se stropesc cu zeama de lamiie ca sa ramina albe. Se dau prin faina, prin ou batut cu sare, apoi in pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se prepara salata: se coace sfecla in cuptor, curatata de coaja. Se rade pe razatoarea mica, se rade si hreanul tinut citeva ore in apa sa se umfle. Se amesteca sfecla cu hreanul, se toarna otetul in care s-au dizolvat zaharul si sarea. Se tine salata acoperita pina la masa
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti