Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen. Se lasa la foc mic 45 minute. Ceapa se
Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen.
Se lasa la foc mic 45 minute.
Ceapa se taie pestisori, se pune la calit in ulei si boia.
Rosiile, taiate marunt, se pun peste ceapa calita.
Se toaca: usturoiul, patrunjelul, tarhonul, cimbrul.
Dupa ce cartofii au fiert cca 45 minute, li se adauga sosul de rosii si verzeturile tocate si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se mai adauga putin patrunjel verde.
Se poate servi cu mamaliguta.
Este o mancare buna in timpul postului si nu numai.
La foc mic, am facut o pulpita de porc in sos picant, numai buna de mancat cu o garnitura de orez, mamaliga sau piure....
Reteta de pulpa de porc in sos picantIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa