Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen. Se lasa la foc mic 45 minute. Ceapa se
Se curata carofii si taie in bucati, se pun la fiert in putina apa, cat sa-i acopere cu sare, piper, chimen.
Se lasa la foc mic 45 minute.
Ceapa se taie pestisori, se pune la calit in ulei si boia.
Rosiile, taiate marunt, se pun peste ceapa calita.
Se toaca: usturoiul, patrunjelul, tarhonul, cimbrul.
Dupa ce cartofii au fiert cca 45 minute, li se adauga sosul de rosii si verzeturile tocate si se mai lasa sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se mai adauga putin patrunjel verde.
Se poate servi cu mamaliguta.
Este o mancare buna in timpul postului si nu numai.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii