Tocanita de cartofi cu carne de vita

Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se pra

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g carne vita 2 cepe
  • 400 g cartofi fainosi
  • o radacina telina mica
  • 4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • un fir de praz
  • 2 linguri ulei
  • 800 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se incalzeste supa de carne. Intr-un vas termorezistent cu capac se spun straturi alternative de carne, cartofi, telina, morcovi, radacina de patrunjel, praz si ceapa. Peste fiecare strat se presara sare, piper si chimen. Se toarna desupra supa. Se acopera cratita si se da la cuptor. Daca este nevoie se mai completeaza cu putina apa. Se tine 60-70 min la cuptor pina zeama aproape a scazut iar legumele s-au muiat.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, presarat desupra.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii