Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la p
Se incinge ceaunul. Se pune in ceaun slanina la topit. Dupa ce slanina s-a topit se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati cubulete. Se lasa la prajit ceapa si ardeii. Se adauga cartofii taiati in cuburi mari, se lasa tot la prajit. Se adauga boia, si dupa inca 5 min. suficienta apa cit sa acopere cartofii. La primul clocot se adauga patrunjelul si dupa care se mai lasa pe foc 2 clocote.
Se serveste cald. In functie de ceaun, cantitatile se modifica. Poate fi reincalzit pe un foc la aragaz daca e cazul dupa un timp.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa