Tochitura de porc

Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul, foile dafin si vinul. Se fierb inca 5 m

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5kg carne
  • 0.5 kg ceapa
  • 100g vin alb
  • 200g bulion de ardei si rosii
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Peste ceapa calita se adauga carnea tocata cu satarul si se caleste 30 min.Se adauga sarea, piperul, bulionul, foile dafin si vinul. Se fierb inca 5 min.Se da putin la racorit dupa care se aduna grasimea.
Se serveste cu mamaliguta calda varza murata, gogosari la otet si muraturi.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Snitele de porc crocante

Foarte bune.

Snitele de porc crocante
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni