Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa. Se adauga
Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa.
Se adauga pasta de tomate si varza, continuand fierberea cca 30 min. Bucatile de carne se asaza peste varza, pe marginea vasului. Se adauga foi de dafin, boia de ardei, cimbru, cantitatea de apa necesara si se continua fierberea cca 2 ore la foc moderat, cu vasul acoperit. Rosiile se asaza peste varza cand e fiarta si se introduce la cuptor pentru gratinare, 10 -15 min.
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj