Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa. Se adauga
Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa.
Se adauga pasta de tomate si varza, continuand fierberea cca 30 min. Bucatile de carne se asaza peste varza, pe marginea vasului. Se adauga foi de dafin, boia de ardei, cimbru, cantitatea de apa necesara si se continua fierberea cca 2 ore la foc moderat, cu vasul acoperit. Rosiile se asaza peste varza cand e fiarta si se introduce la cuptor pentru gratinare, 10 -15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa