Ardei umpluti cu ciuperci

Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura. Se scot cocenii din a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ardei verzi
  • 150 g ciuperci
  • 200 g orez
  • 150 g pasta de rosii
  • 1 ou
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura de untura sau unt
  • 1 lingura de zahar
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile curatate se taie in felii subtiri, si se calesc pana se inmoaie impreuna cu ceapa razuita, intr-o lingura de untura.

Se scot cocenii din ardei si se oparesc.

Orezul se caleste pe jumatate (nu aruncam zeama de pe orez).

Se amesteca orezul cu oul, se asezoneaza cu sare si piper apoi se umple ardeii cu acest amestec. (Nu prea indesat pentru ca orezul care se umfla poate crepa ardeii).

Ardeii se pun intr-o cratita, se toarna peste ei pasta de rosii subtiata cu zeama de pe orez, adaugam sare, piper, zahar, apoi se fierb pe foc moale pana ardeii se inmoaie.
Alte retete cu mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!