Biftec cu ciuperci

Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr muschi de vaca
  • sare
  • piper (macinat)
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 pahar de smintina
  • 250 gr ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. In uleiul ramas se pun ciupercile curatate si spalate bine, taiate felii subtiri. Se acopera cratita si se lasa sa scada un sfert de ora. Se adauga vinul, sarea si piperul macinat, apoi smintina. Sosul se scade pe foc mic impreuna cu verdeata tocata, zece minute. Se pun biftecurile peste sos si se tine cratita in cuptorul incins un sfert de ora.
Se servesc fierbinti.

Alte retete cu ciuperci:

Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Ciuperci la gratar

Ciuperci cu smantana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...