Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco. Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile.
Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco.
Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile. Dupa ce ai batut bine ouale cu laptele si uleiul, adaugi toate ingredientele pregatite mai devreme.
Toata compozitia se toarna peste faina si praful de copt, amestecand bine pana se omogenizeaza.
Intre timp pregatesti o tava cu hartie de copt pe care asezi formele de briose, unse cu putin ulei.
Umpli fiecare forma cu compozitia pregatita, insa lasa spatiu de un deget intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Totul se pune la cuptor timp de 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt gustari rapide, delicioase, ce le poti servi ca aperitive la petreceri sau de sarbatori.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii