Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco. Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile.
Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco.
Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile. Dupa ce ai batut bine ouale cu laptele si uleiul, adaugi toate ingredientele pregatite mai devreme.
Toata compozitia se toarna peste faina si praful de copt, amestecand bine pana se omogenizeaza.
Intre timp pregatesti o tava cu hartie de copt pe care asezi formele de briose, unse cu putin ulei.
Umpli fiecare forma cu compozitia pregatita, insa lasa spatiu de un deget intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.
Totul se pune la cuptor timp de 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt gustari rapide, delicioase, ce le poti servi ca aperitive la petreceri sau de sarbatori.
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj