Budinca de carne cu sos de ciuperci

Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si bine stoarsa. Adaugati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O pasare
  • 3 felii de franzela
  • 6 oua
  • 100 g unt
  • o cana cu lapte
  • pesmet
  • sare
  • 500 g ciuperci
  • o lingurita cu faina
  • o ceapa si un pahar cu smantana

Mod de preparare

Alegeti pieptul si pulpele pasarii, dezosati-le si treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si bine stoarsa.

Adaugati galbenusurile, puneti in tocatura sare, piper, dupa gust, si 50 g de unt, omogenizand compozitia. Bateti spuma tare albusurile si adaugati-o in tocatura de carne.

Ungeti un vas de teflon cu unt, tapetati-l cu pesmet, turnati compozitia, deasupra puneti restul de unt si dati preparatul la cuptor sa se coaca.

Pregatiti sosul de ciuperci: puneti intr-o cratita de teflon 50 g de unt, in care caliti ceapa, ciupercile tocate si, cand amestecul incepe sa se rumeneasca, puneti faina combinata cu smantana si mai lasati pe foc 2 minute.
Serviti budinca decorata cu sosul de ciuperci.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii