Budinca de paine cu ciuperci

Budinca de paine cu ciuperci este o reteta potrivita pentru ovo-lacto vegetarieni. Este o budinca minunata, gustoasa, deloc greu de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii de paine
  • 4 cepe verzi
  • 200-250 gr ciuperci
  • 2 linguri vin alb
  • 250 gr. cascaval
  • 4 oua mari
  • 2 pahare lapte
  • 1/2 lingurita timin
  • 1/2 lingurita mustar
  • piper
  • sare.

Mod de preparare

Se unge o tava cu unt, si se aranjeaza 4 felii de paine.

Se calesc 4 cepe verzi taiate marunt impreuna cu 200-250 gr ciuperci taiate felii pana incep sa se imoaie. Se adauga 2 linguri vin alb sau apa fierbinte si se mai calesc 4-5 minute. Se lasa sa raceasca la temperatura camerei se amesteca cu 250 gr.cascaval sau brinza galbena rasa si se aranjeaza pe feliile de paine.

Se bat 4 oua mari cu 2 pahare lapte 1/2 lingurita timin,1/2 lingurita mustar, piper (sare la nevoie)si se toarna pe ciuperci. Se coace la 180 de grade 35-40 de minute.

E delicioasa si dupa ce e reincalzita in micro.


Pofta buna! Reteta Budinca de paine cu ciuperci a fost propusa de judy pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...