Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia.
Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin.
Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva).
Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline.
Se adauga vinul indulcit,sucul de rosii , zeama de lamaie , dafinul , cimbrul , patrunjelul tocat , sare si piper.
Se adauga ciupercile si se lasa la dinstuit 10 min.
Eu am vrut mai multa zeama si am adaugat si putina apa.
Se servesc cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Champignons a la greque a fost propusa de simonaro29 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ardei capia umpluti cu ciuperci,
Chiftele cu ciuperci
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti