Ciuperci cu branza

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potriv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 ciuperci frumoase
  • 300 g branza de burduf
  • 100 g unt

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potrivit una in alta.

Separat, pregatiti umplutura frecand bine branza intr-un castron.

Cu aceasta umpleti ciupercile si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 20 de minute.

Cand constatati ca ciupercile sunt bine inmuiate, puneti-le cu grija pe platou si stropiti-le cu amestecul

format din grasimea branzei si apa lasata de ciuperci.

Decorati-le cu frunze de patrunjel verde.
Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii