Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potriv
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palaria incomplet desfacuta, spalati-le sub jet de apa rece, apoi puneti-le intr-o tava la cuptor, indesate potrivit una in alta.
Separat, pregatiti umplutura frecand bine branza intr-un castron.
Cu aceasta umpleti ciupercile si dati tava la cuptorul fierbinte pentru 20 de minute.
Cand constatati ca ciupercile sunt bine inmuiate, puneti-le cu grija pe platou si stropiti-le cu amestecul
format din grasimea branzei si apa lasata de ciuperci.
Decorati-le cu frunze de patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.