Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciuperc
Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciupercilor si rumeniti-le potrivit intr-un vas cu unt.
Adaugati in acest amestec branza de vaci dulce, marar, oua si sare.
Cu aceasta compozitie umpleti palariile ciupercilor si puneti peste fiecare cate un cub mic de unt. Dati vasul la cuptorul fierbinte pentru ca ciupercile umplute sa se rumeneasca potrivit.
Preparatul poate fi servit cald sau rece.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.