Ciuperci cu branza dulce

Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciuperc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci
  • 100 g unt
  • 350 g de branza de vaci
  • 3 oua
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Alegeti ciuperci frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si lasati-le sa se zvante pe un servet foarte curat. Separat, tocati fin piciorusele ciupercilor si rumeniti-le potrivit intr-un vas cu unt.

Adaugati in acest amestec branza de vaci dulce, marar, oua si sare.

Cu aceasta compozitie umpleti palariile ciupercilor si puneti peste fiecare cate un cub mic de unt. Dati vasul la cuptorul fierbinte pentru ca ciupercile umplute sa se rumeneasca potrivit.
Preparatul poate fi servit cald sau rece.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de porc la tava

Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...

Friptura de porc la tava
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii