Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun pa
Se spala si se usuca ciupercile. In prealabil se scot cozile, care se toaca marunt. Se pune intr-o cratita potrivita untul; cand se incinge, se pun palariile ciupercilor cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe langa palarii si se dau la foc potrivit, sa se inabusa, cu capac. Cand s-au mai inmuiat ciupercile se pune cu lingura branza in "gaurile" ciupercilor. Se lasa din nou la foc mic, pana se topeste branza si se niveleaza in ciuperci. Se asezoneaza cu condimentele. Se lasa pana se inmoaie totul (se incearca cu o furculita) si se adauga smantana, cat sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea intr-un clocot si apoi se ia de pe foc.
Se servesc calde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.