Spalati ciupercile in apa rece, taiati-le in felii fine si puneti-le intr-un vas de teflon, impreuna cu ceapa tocata, in unt fierbinte sa se inmoaie,
Spalati ciupercile in apa rece, taiati-le in felii fine si puneti-le intr-un vas de teflon, impreuna cu ceapa tocata, in unt fierbinte sa se inmoaie, pe foc mic, in lichidul lasat de ele.
Cand constatati ca lichidul aproape s-a evaporat, puneti vinul, sucul de rosii, sare si piper, dupa gust.
Adaugati patrunjel verde si dati vasul la cuptorul cu foc domol.
Catre sfarsit, puneti si smantana combinata cu galbenusuri, zeama de lamaie si mai lasati vasul pe foc 2 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/ "Aluaturi...
Desert mucenici umpluti cu nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj