Ciuperci cu smintina

Se curata ciupercile, se spala si se oparesc cu apa fierbinte. Se pun pe sita ca sa se scurga apa, se taie bucatele mici, se sareaza si se prajesc in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci proaspete (sau din conserva)
  • 1/2 pahar smintina
  • 25 gr. brinza
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se oparesc cu apa fierbinte. Se pun pe sita ca sa se scurga apa, se taie bucatele mici, se sareaza si se prajesc in unt. Cind sint aproape gata, se adauga faina, se amesteca, se toarna apoi smintina, se lasa sa dea un clocot si se rumenesc in cuptor (cine doreste presara ciupercile cu brinza rasa). Se pot gati cu smintina si ciuperci conservate. In cazul acesta se varsa saramura, se spala ciupercile, se taie si se prajesc. Apoi se procedeaza ca si cu ciupercile proaspete.
Cind se servesc la masa se presara cu patrunjel verde sau marar tocat marunt

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert eclere cu crema de fructe de padure

M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...

Desert eclere cu crema de fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii