Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti juma
Spalati foarte bine ciupercile, zvantati-le, apoi cu degetele tasati lamelele de pe partea interioara a palariilor, intr-un vas de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si, cand este fierbinte, adaugati faina si amestecati pana cand aceasta devine aurie.
Stingeti cu lapte dulce, cald, amestecand continuu
cu o spatula foarte curata de lemn pana cand sosul se ingroasa.
Adaugati cascavalul ras, galbenusurile unul cate unul si la urma albusurile batute spuma tare.
Ungeti o tava pentru cuptor cu unt in care asezati ciupercile, puneti in fiecare cate o lingura cu umplutura si presarati-le cu cascaval ras.
Dati vasul la cuptor, cu foc potrivit, pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj