Ciuperci in aluat

Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • margarina
  • 2 galbenusuri
  • 1 pahar de apa calduta
  • sare
  • Pentru umplutura: 250 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de

groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o

jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,

condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul

tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,

care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.
Alte retete legume

Salata de varza rosie

Salata sfecla

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa