Alegeti ciuperci frumoase, tinere, curatati-le, spalati-le, taiati-le in felii mari sau lasati-le intregi si fierbeti-le intr-un vas cu apa putina, la
Alegeti ciuperci frumoase, tinere, curatati-le, spalati-le, taiati-le in felii mari sau lasati-le intregi si fierbeti-le intr-un vas cu apa putina, la foc domol, 15-20 de minute. Dupa aceea, puneti-le intr-o strecuratoare sa se scurga.
Din faina, lapte, sifon, sare, ou faceti un aluat care sa curga, ca o smantana groasa.
Treceti prin acest aluat fiecare ciupercuta, prajiti-le in ulei fierbinte si puneti-le pe un servet de hartie absorbanta.
Pot fi servite insotite de salata verde ori de rosii.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.