Ciuperci la cuptor

Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3 oua
  • o cescuta cu ulei
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • o lingurita cu faina
  • sare si cateva felii de paine

Mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, tinere, carnoase si foarte proaspete, spalati-le in cateva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa putina timp de 20 de minute.

Scoateti-le cu o spumiera pe un platou si cand s-au racit, treceti-le prin masina de tocat carne.

Asezati tocatura intr-un castron si combinati-o cu ouale

batute bine, faina incorporata cate putin, doua linguri cu cascaval ras, sare si unt, omogenizand foarte bine compozitia.

Puneti ulei intr-o tigaie in care prajiti feliile de paine pe ambele fete.

Asezati painea intr-o forma unsa cu unt, turnati deasupra compozitia de ciuperci, presarati cascaval ras si dati tava la cuptor pentru cateva minute.
Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca