Ciuperci la cuptor

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa. Sarati putin partea interioara a ciupercilor. Tocati marunt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • patrunjel si ulei

Mod de preparare

Alegeti ciuperci mari si carnoase, taiati-le coditele, spalati-le si scurgeti-le de apa.

Sarati putin partea interioara a ciupercilor.

Tocati marunt coditele si resturile de ciuperci sfaramate, adaugati-le patrunjel tocat, sare si piper.

Omogenizati compozitia si cu aceasta umpleti ciupercile. Puneti-le intr-o tava, stropiti-le cu ulei si lasati-le la cuptor, cu foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
Preparatul se serveste la dorinta: rece sau cald.

Aduceti preparatul la masa fierbinte, decorat cu patrunjel verde.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii