Ciuperci pe pat de mamaliga (de post)

Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare si piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Malai pentru mamaliga
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura cu marar
  • 2-3 lingur cu margarina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa.

Se condimenteaza cu sare si piper si se se aromatizeaza cu verdeata tocata marunt. Se mai lasa pe foc inca putin cat sa dea in cateva clocote.

Se pregateste mamaliga potrivit de moale.

Se unde cu margarina o forma de cozonac. Dupa aceea se pune un strat de mamaliga, se acopera cu ciuperci si apoi totul acoperit cu restul de mamaliga.

Se aranjeaza si se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa coacere se scoate din cuptor si se lasa la racit cateva minute, dupa care se rastoarna usor.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca