Ciuperci pe pat de mamaliga (de post)

Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare si piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Malai pentru mamaliga
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura cu marar
  • 2-3 lingur cu margarina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa.

Se condimenteaza cu sare si piper si se se aromatizeaza cu verdeata tocata marunt. Se mai lasa pe foc inca putin cat sa dea in cateva clocote.

Se pregateste mamaliga potrivit de moale.

Se unde cu margarina o forma de cozonac. Dupa aceea se pune un strat de mamaliga, se acopera cu ciuperci si apoi totul acoperit cu restul de mamaliga.

Se aranjeaza si se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa coacere se scoate din cuptor si se lasa la racit cateva minute, dupa care se rastoarna usor.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...