Ciuperci umbrela cu slanina

Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ciuperci umbrela
  • 1 lingura unt
  • 30 g slanina afumata
  • 2 cepe
  • 500 ml supa de oase
  • 1 lingurita piper macinat
  • 1 lingura frunze de patrunjel maruntite

Mod de preparare

Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.

Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.

Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.

Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.

La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide