Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim. Adaugam cepe
Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele.
Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul, adaugam slanina si o topim.
Adaugam cepele taiate in jumatati de rondele, ciupercile feliate si le calim 5 minute.
Diluam cu supa de oase, condimentam cu sare si piper, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic 5 minute.
La sfarsit presaram cu frunze de patrunjel si servim cald. Putem servi cu vin rosu sec.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti